Minipiller

Hvad koster minipiller?

Prisen for en pakke minipiller varierer meget afhængigt af mærket og typen af minipiller. De koster mellem 40-250 kr. for en pakke med minipiller til 3 måneders forbrug. Du kan altid spørge din apoteker til råds, hvis du ønsker de billigste minipiller.

I hver minipillepakke er der minipiller til 3 måneders forbrug. Typisk indeholder en pakke 3 blisterark med 28 minipiller i alt. Prisen på en pakke afhænger af både mærket og typen af minipillen og spænder fra ca. 40-260 kroner.

Traditionelle minipiller – også kaldet lavdosis minipiller

Prisen per pakke traditionelle minipiller er mellem 90 og 120 kr. Prisen afhænger af mærket og kan svinge meget med tiden.

Højdosis minipiller – også kaldet højdosis minipiller

Prisen per pakke traditionelle minipiller er mellem 40 og 260 kr. De fleste mærker koster mellem 40 og 60 kroner. Prisen kan svinge meget med tiden.

Læs mere om de forskellige typer minipiller

Kan man skifte mærke?

De to typer minipiller – traditionelle og moderne – bliver produceret af flere forskellige medicinalfirmaer og kan derfor have mange forskellige navne. Der er altså både flere forskellige traditionelle minipillemærker og moderne minipillemærker.

Du kan sagtens skifte mellem minipillemærker – også hver gang du henter minipiller – så længe du holder dig til den samme type minipille. Din læge har skrevet recept på enten traditionelle eller moderne minipiller, og derfor vil de på apoteket altid tilbyde dig den type minipille, der står på recepten.

Spørg apotekeren til råds, når du henter dine minipiller, hvis du ønsker et bestemt mærke eller de billigste minipiller.

Mest læste

P Piller
Hvad koster p-piller?
P Piller
Spørgsmål og svar om p-piller
Minipiller
Hvordan tager man minipiller?
P Piller
Hvor længe må man tage p-piller uden at holde pause?
Minipiller
Hvordan virker minipiller?

Få p-piller på abonnement

Se hvordan du kan få digital receptfornyelse gennem Practio og dine p-piller eller minipiller leveret hjem til dig

Læs mere