P Piller

Practios p-pille abonnement

Practio’s p-pille abonnement er et online tilbud til kvinder, som tager p-piller eller minipiller. Ved tilmelding får du fremover tilsendt p-piller til 3 måneders forbrug fra apoteket direkte til din hjemmeadresse. Under tilmelding vil et spørgeskema baseret på anerkendt medicinsk forskning sikre, at kun raske kvinder uden risikofaktorer kan tilmelde sig og modtage p-piller gennem abonnementet.

Hvad er p-pilleabonnementet?

Practio’s p-pilleabonnement er et tilbud til unge, raske kvinder mellem 18 og 35 år, som tager p-piller eller minipiller. Med dette abonnement er det ikke længere nødvendigt for dig at kontakte din læge for at få fornyet din recept på p-piller.

Hvordan fungerer det?

Ved tilmelding til abonnementet udfylder du et spørgeskema, som handler om dit generelle helbred, samt hvilke p-piller du ønsker. Du kan vælge at få det samme mærke af p-piller/minipiller, som du plejer eller vælge at få et billigere alternativ med samme indhold. Practio fornyer så din gamle recept fra lægen, og herefter sender apoteket de ønskede p-piller direkte hjem til dig med posten.

Hver 3. måned modtager du pillerne – helt automatisk – direkte i din postkasse.

Du behøver altså ikke længere bruge tid på at kontakte din læge eller stå i kø på apoteket.
Apoteket sender pillerne ud i god tid, så du aldrig løber tør.

Én gang årligt bliver du automatisk mindet om at udfylde spørgeskemaet på ny. Spørgeskemaet skal udfyldes for fortsat at modtage p-piller gennem Practio’s abonnement. Dette er for at sikre, at p-piller stadig er en sikker præventionsform for dig at bruge.

Er det sikkert nok?

Danske læger hos Practio har udviklet og udfærdiget et spørgeskema baseret på anerkendt, international medicinsk forskning, som sikrer, at kun raske kvinder uden sygdom og risikofaktorer tilbydes p-piller gennem abonnementet. Practio tilbyder kun p-piller til kvinder, som har taget p-piller inden for de sidste 2 år, hvor egen læge har vurderet, at p-pillebrug er en god og forsvarlig præventionsform. Practio har ydermere opgraderet flere risikofaktorer til udelukkelseskriterier således, at der ved den mindste tvivl om forsvarligheden i p-pillebrug ikke tilbydes p-piller gennem dette abonnement.

Modsat af hvad mange tror, øger nuværende p-piller ikke risikoen for at få forhøjet blodtryk. Derfor er årlige blodtrykskontroller hos egen læge i forbindelse med receptfornyelse ikke nødvendige. Et årligt kontrolspørgeskema er fuldt ud tilstrækkelig.

Klik her og læs mere om p-piller og blodtryk

Hvad koster det?

Practio ønsker at gøre det nemt for dig at være på p-piller. Vi samarbejder med danske apoteker. Derfor koster p-pillerne/minipillerne præcis det samme, som du betaler, hvis du fysisk møder op på apoteket. Du får piller til 3 måneder ad gangen, og du vælger selv, hvilket af de samarbejdende apoteker, du ønsker, skal sende pillerne til dig. Det koster 15 kr. i forsendelse lige meget hvilket apotek, du vælger.

Tilmeld dig her

Mest læste

P Piller
Hvad koster p-piller?
P Piller
Spørgsmål og svar om p-piller
Minipiller
Hvordan tager man minipiller?
P Piller
Hvor længe må man tage p-piller uden at holde pause?
Minipiller
Hvordan virker minipiller?

Få p-piller på abonnement

Se hvordan du kan få digital receptfornyelse gennem Practio og dine p-piller eller minipiller leveret hjem til dig

Læs mere