Blærebetændelse

Hvad koster medicin mod blærebetændelse?

Medicin til en enkelt behandling af blærebetændelse – i alt 3 dages behandling – koster som regel et sted mellem 50 og 100 kr. Medicin mod blærebetændelse varierer dog meget. Prisen svinger med tiden og kan også varierer afhængigt at typen af medicin. Forskellige mærker af samme type medicin kan også have forskellige priser.

Prisen på medicin mod blærebetændelse varierer meget. Både i forhold til typen af medicin og mærket på medicinen. Prisen svinger også meget med tiden.

Blærebetændelse behandles ofte med én af disse tre former for medicin, som alle er antibiotika; Selexid, Penomax eller Sulfamethizol. Oftest er Sulfamethizol billigst. En behandling med Sulfamethizol koster omkring 60 kroner. Selexid og Penomax koster omkring 100 kr. for en behandling.

Hvis du skal have et mere bredt virkende middel – f.eks. fordi bakterierne i din urin er resistente over for den almindelige medicin – vil du typisk få noget medicin, der hedder Ciprofloxacin, der ligesom de andre piller er et antibiotikum. Prisen på en behandling med Ciprofloxacin svinger typisk mellem 40 og 80 kroner afhængigt af hvor længe, du skal have behandling.

Spørg apotekeren til råds

Apotekeren kan hjælpe dig med at vælge den billigste behandling. Hvis der er flere forskellige mærker af den samme type medicin, kan apotekeren rådgive dig i hvilket mærke, der er det billigste.

Mest læste

P Piller
Hvad koster p-piller?
P Piller
Spørgsmål og svar om p-piller
Minipiller
Hvordan tager man minipiller?
P Piller
Hvor længe må man tage p-piller uden at holde pause?
Minipiller
Hvordan virker minipiller?

Få p-piller på abonnement

Se hvordan du kan få digital receptfornyelse gennem Practio og dine p-piller eller minipiller leveret hjem til dig

Læs mere